Buitenland

Ik woon in het buitenland. Kan ik de uitvaart in Nederland laten plaatsvinden?

Bruijns uitvaartverzorging kan alles voor u regelen zodat de uitvaart in Nederland kan plaatsvinden. Bewaar buitenlandse nota's en de akte van overlijden. Vraag de nota's in een leesbare taal (bijvoorbeeld Engels) op te stellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Hoe snel na aankomst in Nederland dient de uitvaart verzorgd te worden?

De begrafenis of crematie gebeurt niet eerder dan 36 uur na het overlijden en niet later dan uiterlijk op de zesde werkdag na die van het overlijden. Als de termijn van zes dagen al voorbij is: zo snel mogelijk. De dag van overlijden telt niet mee.

Wat moet ik doen als iemand in het buitenland overlijdt?

Als u op reis bent in het buitenland, bel dan eerst de reisverzekering. Die zorgt voor repatriering van de overledene.

Als u in het buitenland woont, kunt u contact opnemen met Bruijns uitvaartverzorging, wij kunnen vanuit Nederland alles regelen.

Is begraven of cremeren mogelijk in het buitenland?

Ja, dat is tegenwoordig geen probleem. Steeds meer mensen die niet in Nederland geboren zijn, willen de uitvaart laten plaatsvinden in hun land van herkomst. Een uitvaart in het buitenland brengt wel extra kosten met zich mee, zoals de repatriëring.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.