Algemeen medewerker 30 tot 35 uur

Wil jij graag nabestaanden bijstaan in een moeilijke tijd, ben je flexibel inzetbaar en niet in de wieg gelegd voor een kantoorbaan?

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een:

Algemeen Medewerker

(30 tot 35 uur per week)

Organisatieprofiel

Bruijns Uitvaartverzorging kan nabestaanden als geen ander houvast bieden in de moeilijke dagen na een overlijden. Wij nemen graag alle zorg uit handen zodat nabestaanden tijd hebben voor hun emoties en voor het invullen van een persoonlijke afscheidsceremonie.

•       Wij staan voor lokale betrokkenheid en we zijn bekend met lokale crematoria en begraafplaatsen.
•       Wij kiezen voor excellente dienstverlening met een passende invulling voor iedere wens.
•       Als één van de weinige uitvaartorganisaties kunnen wij de totale uitvaart in eigen beheer verzorgen met onze eigen medewerkers.

 

Bedrijfscultuur

‘Afscheid nemen begint bij vasthouden wat je lief is’ Onze medewerkers bieden daarbij een luisterend oor, denken mee en begeleiden in het vormgeven van een mooi en persoonlijk afscheid. We werken in een klein, hecht team met de uitvaartverzorger als het persoonlijk aanspreekpunt. Nabestaanden kunnen erop vertrouwen dat wij alles verzorgen met de grootst mogelijke zorg en respect.


Meer dan een betekenisvol afscheid

•       Zodra thuis de telefoon gaat vertrek zorg je dat je binnen 15 á 20 minuten bij ons uitvaartcentrum in Oosterhout bent. Vervolgens stap je samen met een collega in onze rouwambulance en rijd je naar de afgesproken locatie. De vader van de nabestaanden blijkt zojuist overleden te zijn. Naar wens verzorg je hun vader en breng je hem met alle respect naar ons uitvaartcentrum.
•       Even later ben je weer thuis en volgt er een nieuw telefoontje. Dit keer ontvang je het verzoek een thuisopbaring te verzorgen. Je vertrekt weer naar ons kantoor en gaat samen met je collega naar de afgesproken locatie.
•       De volgende dag zal er gedurende jouw dienst een rouwbezoek plaatsvinden. Je zet alles voorafgaand netjes klaar en zorgt ervoor dat het bij de nabestaanden tijdens het bezoek aan niets ontbreekt.
•       Tevens zal je deze dag een overleden dame verzorgen. Je beseft je dat het laatste afscheid van een dierbare bijzonder waardevol is voor de nabestaanden en je doet je best om de overleden dame naar wens te verzorgen.
•       De volgende dag ben je vrij. Zaterdagnacht sta je ingepland voor een nachtdienst. Het is nog niet in de schatten hoe deze zal verlopen.


Wat ga je doen?

•       Verzorgen van thuisopbaringen en het overbrengen van overledenen.
•       Uitvoeren van de ontvangstprocedure, identiteitscontrole en verpleegkundige verzorging van overledenen.
•       Kleden van de overledenen en zorgen voor opbaren aan de hand van aangeleverde opdrachten en volgens vastgestelde normen.
•       Verlenen van assistentie bij het vertrek van de overledenen en zorgen voor ontvangst, administratie en distributie van bloemstukken.
•       Verzorgen van rouwbezoeken.
•       Assisteren van de uitvaartverzorger bij uitvaarten en begrafenissen.
•       Rouwautochauffeur.
•       Lichte administratieve taken behoren eveneens tot de werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

•        Maximaal 15/20 minuten reistijd van je woonadres naar Bruijns uitvaartverzorging in Oosterhout en in bezit van een rijbewijs.
•        Flexibel inzetbaar en bereid om ‘s nachts en in het weekend te werken.
•        Je bent in staat om fysiek belastende tilwerkzaamheden uit te voeren.
•        Affiniteit met uitvaartverzorging.
•        Een klant- en servicegerichte instelling.
•        Inlevingsvermogen, betrouwbaarheid en goede omgangsvormen.
•        Representatief, kordaat en een zelfbewuste uitstraling.
•        Incasseringsvermogen en stressbestendigheid.
•        Positieve screening/VOG/betrouwbaarheidsonderzoek justitie.

Arbeidsvoorwaarden?

•        Een zelfstandige en afwisselende baan.
•        Ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief.
•        Een gedegen interne opleiding.
•        Salariëring volgens CAO in schaal 3b voor personeel werkzaam in de uitvaartverzorging.
•        Minimaal 30 tot 35 uren per week. 

 

Spreekt dit je aan?

Om te solliciteren kun je je sollicitatie voorzien van je CV, motivatiebrief en foto versturen aan: vacatures@bruijns-uitvaart.nl, t.a.v. Mw. S. Phaf. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mw. S. Phaf, Manager P&O, op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag via tel.nr. 040-2895654.

 
Wil jij graag nabestaanden bijstaan in een moeilijke tijd, ben je flexibel inzetbaar en niet in de wieg gelegd voor een kantoorbaan?
Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een:
Algemeen Medewerker
(15 t/m 20 uur per week)
Organisatieprofiel
Bruijns Uitvaartverzorging kan nabestaanden als geen ander houvast bieden in de moeilijke dagen na een overlijden. Wij nemen graag alle zorg uit handen zodat nabestaanden tijd hebben voor hun emoties en voor het invullen van een persoonlijke afscheidsceremonie. 

Wij staan voor lokale betrokkenheid en we zijn bekend met lokale crematoria en begraafplaatsen. 
Wij kiezen voor excellente dienstverlening met een passende invulling voor iedere wens. 
Als één van de weinige uitvaartorganisaties kunnen wij de totale uitvaart in eigen beheer verzorgen met onze eigen medewerkers.

Bedrijfscultuur
‘Afscheid nemen begint bij vasthouden wat je lief is’ Onze medewerkers bieden daarbij een luisterend oor, denken mee en begeleiden in het vormgeven van een mooi en persoonlijk afscheid.
We werken in een klein, hecht team met de uitvaartverzorger als het persoonlijk aanspreekpunt. Nabestaanden kunnen erop vertrouwen dat wij alles verzorgen met de grootst mogelijke zorg en respect.

Meer dan een betekenisvol afscheid  
Zodra thuis de telefoon gaat vertrek zorg je dat je binnen 15 á 20 minuten bij ons uitvaartcentrum in Oosterhout bent. Vervolgens stap je samen met een collega in onze rouwambulance en rijd je naar de afgesproken locatie. De vader van de nabestaanden blijkt zojuist overleden te zijn. Naar wens verzorg je hun vader en breng je hem met alle respect naar ons uitvaartcentrum. 
Even later ben je weer thuis en volgt er een nieuw telefoontje. Dit keer ontvang je het verzoek een thuisopbaring te verzorgen. Je vertrekt weer naar ons kantoor en gaat samen met je collega naar de afgesproken locatie.
De volgende dag zal er gedurende jouw dienst een rouwbezoek plaatsvinden. Je zet alles voorafgaand netjes klaar en zorgt ervoor dat het bij de nabestaanden tijdens het bezoek aan niets ontbreekt.
Tevens zal je deze dag een overleden dame verzorgen. Je beseft je dat het laatste afscheid van een dierbare bijzonder waardevol is voor de nabestaanden en je doet je best om de overleden dame naar wens te verzorgen.
De volgende dag ben je vrij. Zaterdagnacht sta je ingepland voor een nachtdienst. Het is nog niet in de schatten hoe deze zal verlopen.


Wat ga je doen?
Verzorgen van thuisopbaringen en het overbrengen van overledenen.
Uitvoeren van de ontvangstprocedure, identiteitscontrole en verpleegkundige verzorging van overledenen. 
Kleden van de overledenen en zorgen voor opbaren aan de hand van aangeleverde opdrachten en volgens vastgestelde normen. 
Verlenen van assistentie bij het vertrek van de overledenen en zorgen voor ontvangst, administratie en distributie van bloemstukken. 
Verzorgen van rouwbezoeken. 
Assisteren ven de uitvaartverzorger bij uitvaarten en begrafenissen.
Rouwautochauffeur.
Lichte administratieve taken behoren eveneens tot de werkzaamheden. 

Wie zoeken wij? 
Maximaal 15/20 minuten reistijd van uw woonadres naar Bruijns uitvaartverzorging in Oosterhout en in bezit van een rijbewijs.
Flexibel inzetbaar en bereid om ‘s nachts en in het weekend te werken.
Je bent in staat om fysiek belastende tilwerkzaamheden uit te voeren.
Affiniteit met uitvaartverzorging.
Een klant- en servicegerichte instelling.
Inlevingsvermogen, betrouwbaarheid en goede omgangsvormen.
Representatief, kordaat en een zelfbewuste uitstraling.
Incasseringsvermogen en stressbestendigheid.
Positieve screening/VOG/betrouwbaarheidsonderzoek justitie.
Arbeidsvoorwaarden? 
Een zelfstandige en afwisselende baan.
Ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief.
Een gedegen interne opleiding.
Salariëring volgens CAO in schaal 3b voor personeel werkzaam in de uitvaartverzorging.
Minimaal 15 uren per week met de mogelijkheid tot meerwerk. 

Spreekt dit je aan?
Om te solliciteren kun je je sollicitatie voorzien van je CV, motivatiebrief en foto versturen aan: vacatures@bruijns-uitvaart.nl, t.a.v. Mw. S. Phaf. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mw. S. Phaf, Manager P&O, op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag via tel.nr. 040-2895654.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.