Reacties

 • Indrukwekkende voordracht

  16-09-2020

  Eenieder vond dat het heel goed en passend verlopen is. Vooral de openingsvoordracht van jou heeft indruk gemaakt. Het lijkt wel of je pa zelf gekend hebt, zo goed verwoorde hem. Onze complimenten! Nogmaals van ons allemaal heel veel dank voor jouw inzet. Eén ding is zeker: je zit in het goede beroep!

 • Respectvol en meelevend

  25-08-2020

  Nathalie van Schie was professioneel en persoonlijk. Ze nam de papieren die mijn opa zelf gemaakt had mee en zorgde dat alles goed verliep, naar zijn wensen toe. Van het uitzoeken van de juiste kist, tot het verzorgen van de uitvaartplaats en dienst. Ze was aanwezig wanneer nodig en wist wanneer ze op de achtergrond kon blijven. In alle omgang ging respect en medeleven voorop. Uiteindelijk was het een enorm mooie dienst en we bedanken Nathalie voor haar goede zorgen en het leiden van de dienst.

 • Warm, sociaal en begaan

  23-07-2020

  Ik wil je hartelijk danken voor alles. Ik weet “het is je werk”, maar toch...
  We konden onszelf zijn, jij gaf ook ons dat gevoel. Dat is een gave!! De crematie van mijn vader heeft een diepe indruk bij mij achtergelaten, de manier waarop je mijn vaders levensverhaal heb verteld… super!! Het was een intiem afscheid van mijn vader, precies zoals hij gewild zou hebben. Hij zou je echt gemogen hebben! Kortom, dank voor alles!!!
  Je bent een zeer warm en sociale vrouw en begaan met mensen.

 • Geknipt voor het vak

  04-07-2020

  Beste Nathalie,
  eigenlijk wil ik schrijven lieve Nathalie,

  Je bent echt lief geweest tijdens het begeleiden van de uitvaart. Het had ook allemaal heel zakelijk gekund. Je bent geknipt voor dit vak, tenminste als je de deur kan sluiten achter je zodra je naar huis gaat. Je hebt altijd te maken met afscheid van dierbaren. Misschien niet altijd met dierbaren, maar wel met de laatste 'levensfase' van mensen. Nooit een gezellig gebeuren in elk geval, altijd een afscheid, hoe dan ook!

  Er zijn mensen direct naar huis gegaan, maar hebben later via een telefoontje of kaartje laten horen, hoe een geweldige locatie het was die we hadden uitgekozen. Wij zijn als familie ook heel blij met deze keuze, in hoeverre je blij kunt zijn. Iedereen sprak hun lof uit over de locatie, de gang van zaken, de vriendelijkheid en daarvoor willen wij jou én alle andere betrokken collega's voor bedanken.

  Lieve groet van verdrietige ouders, waarvan het leven stilstaat en toch doorgaat.

 • Compassie

  01-05-2020

  Ik wil jou bedanken, voor alle goede zorg waarin jij de uitvaart van mijn man hebt geregeld “and with the compassion that you did it”. Ik had niet kunnen hopen voor een liever en leuker persoon om het te doen.
  Thank you

 • Een gevoelige snaar geraakt

  27-04-2020

  Jouw gedicht raakte een gevoelige snaar.
  Je hebt ons allen diep geraakt en ook wij hebben goed afscheid kunnen nemen van onze moeder, schoonmoeder, oma en ouwe oma. Bedankt je was een goeie steun voor ons.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.