Marie-Jose Schapendonk

Uitvaartverzorgster

“Ik vind het een mooi gegeven om de wensen van de overledene en de nabestaanden in te mogen vullen.”

Ik vind het een mooi gegeven om de wensen van de overledene en de nabestaanden in te mogen vullen, zodat het afscheid helemaal wordt, zoals men dat wil. Het vertrouwen van mensen in deze kwetsbare periode raakt mij en geeft mij altijd weer kracht om samen met hen een onvergetelijk en persoonlijk afscheid te verzorgen. Hierbij komen mijn kwaliteiten zoals organisatietalent, inlevingsvermogen, geduld en zorgzaamheid goed tot zijn recht. Daarnaast moeten er vaak door de tijdsdruk knopen worden doorgehakt waarbij ik dan het overzicht behoud om dat te kunnen doen op een professionele en deskundige manier. Maar bovenal wil ik u helpen en ontzorgen op mijn eigen, liefdevolle manier.

Complimenten aan Marie Jose

Dag Marie-Jose,

Vanuit het diepst van mijn hart en die van de hele familie wil ik je oprecht bedanken voor de enorme steun en toeverlaat die je bent geweest, voor de tact en diplomatie, van een enorm hoog niveau, die je hebt getoond, en voor de onvoorstelbare mooie en respectvolle begeleiding voor, tijdens en na afloop van de uitvaart. Je mooie woorden en zo veel meer.

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe zeer wij jou en je team hebben gewaardeerd. Een pluim is niet genoeg!!! Dank je wel vanuit mijn persoon dat je naar me geluisterd hebt, dat je feilloos hebt aangevoeld hoe of wat te doen en mij zo hebt bijgestaan in het nemen van erg moeilijke beslissingen.
Het applaus voor Conny is bij iedereen zo indrukwekkend overgekomen, nimmer heb ik een applaus zo terecht ervaren en vol overgave gedaan.

Dank je wel! Marie-Jose ons respect en diepe waardering heb je meer dan verdiend. Ik hoop dat iedereen die een geliefde verliest iemand zoals jij heeft om hem of haar bij te staan. Met enorme dankbaarheid en veel respect, een lieve groet.

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.