Erna Jansen

Uitvaartverzorgster

“Samen maken we een laatste indruk die levend blijft, troost biedt en houvast geeft.”

Veel mensen bezochten in hun leven eerder al eens een uitvaart en kunnen zich er nog wel een voorstelling van maken hoe dat ongeveer ging. Dat komt vooral omdat veel afscheidsdiensten een traditioneel verloop hebben. Juist daar kan ik voor u het verschil maken. Wilt u een sober en ingetogen afscheid?  Of past een uitbundiger bijeenkomst meer bij uw overleden geliefde? Er kan zoveel en niets hoeft te gaan zoals u in het verleden ooit al eens heeft meegemaakt. Tenzij u dat graag wilt natuurlijk. Dan kan dat ook! Het allerbelangrijkste is dat het laatste samenzijn past bij u en de bijzondere persoon waar u afscheid van neemt. In de dagen na een overlijden worden met een lach en een traan herinneringen opgehaald. Het zijn er meestal zoveel dat u niet meer overziet hoe u dat verwerkt in een afscheid dat recht doet aan uw dierbare. Ik kan u helpen om orde aan te brengen. Samen bekijken we wat belangrijk is. Of er nog dingen zijn die u wilt doen en laten zien. Ik versta de kunst om tijd en ruimte te creëren in de korte hectische periode tussen overlijden en afscheid en regel voor u alle praktische zaken. Voor de afscheidsbijeenkomst zet ik mijn creativiteit en kennis in om stap voor stap met u een persoonlijk afscheid vorm te geven. Daardoor ontstaat een laatste indruk die levend blijft, troost biedt en houvast geeft. Dit doe ik vanuit de overtuiging dat een goed afscheid helpt om het verdriet en gemis in het toekomstige leven in te passen.

Jij gaf ons steun

Beste Erna,

Wij willen je graag bedanken.
Want jij gaf ons steun,
jij gaf ons de kracht,
jij bent iets bijzonders waard.
Bedankt, fijn dat je er voor ons was.

Verder bedanken wij alle medewerkers; voor de verzorging zowel voor, tijdens en na de plechtigheid van onze moeder. Dit heeft op ons een onuitwisbare indruk achter gelaten.

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.