Weet u al wat u wilt?

We hebben al zeer veel verschillende uitvaarten mogen verzorgen. Bijna altijd met een persoonlijk detail, muziek of een tekst waardoor de uitvaart onderscheidend en herkenbaar werd. Weet u eigenlijk al wat voor afscheid u wilt? En is uw familie op de hoogte van uw specifieke wens dat bijvoorbeeld de muziek van uw favoriete zanger wordt gespeeld bij binnenkomst van de genodigden? Het is prachtig als u al een scenario voor u ziet, maar het is nog mooier als uw naasten dat ook weten. Het geeft een goed gevoel als u weet dat alles geregeld is en dat het afscheid straks zo verloopt, zoals u dat wenst. Als u er nog niet helemaal uit bent wat uw wensen zijn, kunt u ook vrijblijvend met ons van gedachten wisselen. Wellicht kunnen wij u op weg helpen.

'Mijn uitvaartwensen'

U kunt uw uitvaartwensen vastleggen in ons document 'Mijn uitvaartwensen'. Hierin kunt u ook namen en adressen vermelden van mensen, die u graag wilt laten uitnodigen voor uw uitvaart straks. Het document 'Mijn uitvaartwensen' kunt u zelf bewaren bij uw persoonlijke papieren of u geeft het in bewaring aan een van uw naasten. Zo heeft u de zekerheid dat uw wensen een houvast vormen voor de invulling van uw afscheid.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM ¬†Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.