Persoonlijk en betrokken

In ons uitvaartcentrum kunnen we al uw persoonlijke wensen in eigen beheer verzorgen en onbeperkt meedenken in mogelijkheden. We geven u alle tijd voor het afscheid en zorgen ervoor dat dit in een sfeervolle en intieme omgeving kan plaatsvinden. Ons uitvaartcentrum beschikt over twee rouwkamers met vaste bezoektijden en twee 24-uurs rouwkamers. In deze laatste kamers verblijft uw dierbare continue op de kamer tot aan de dag van de uitvaart en kunt u uw overleden dierbare 24 uur per dag bezoeken. Met een eigen pasje krijgt u via een aparte ingang onbeperkt toegang tot ons uitvaartcentrum. U kunt de kamer aankleden met persoonlijke spullen van thuis en bijvoorbeeld met foto's en bloemen. Een geluidsinstallatie maakt het mogelijk om uw eigen muziek te beluisteren. De andere twee rouwkamers bieden de mogelijkheid voor rouwbezoek op afspraak. Wij zorgen er uiteraard voor dat er nooit twee rouwbezoeken gelijktijdig plaatsvinden, om zo de intimiteit te waarborgen. Doordeweeks overdag bent u bovendien vrij om met uw directe familieleden een bezoek te brengen zonder dat daarvoor kosten in rekening gebracht worden. Naast de gratis koffie- en theevoorziening kunnen nabestaanden in ons nieuwe uitvaartcentrum gebruik maken van onze horecadiensten, waardoor er rondom een rouwbezoek ook een hapje en drankje te verkrijgen zijn.

Verzorging

Ook de verzorging van uw overleden dierbare vindt plaats in ons nieuwe uitvaartcentrum. U mag hierbij aanwezig zijn en u bent ook van harte welkom om ons daarbij te helpen. Ons uitvaartcentrum biedt ook mogelijkheden voor rituele bewassingen als dat gewenst is binnen het geloof van uw overleden dierbare.

Samenwerking met Yarden crematorium

Ons uitvaartcentrum is vanaf april 2015 gevestigd in hetzelfde pand als het Yarden crematorium. Hierdoor kunnen we de verzorging, opbaring en in nauwe samenwerking met Yarden ook de crematie van uw overleden dierbare onder hetzelfde dak verzorgen. Dit geeft rust en we kunnen u volledig van dienst zijn en onbeperkt meedenken in mogelijkheden. We geven u alle tijd voor het afscheid en zorgen er uiteraard voor dat er nooit twee rouwbezoeken gelijktijdig plaatsvinden, om zo de intimiteit te waarborgen. U kunt in de aula's van het crematorium terecht met gezelschappen van 50 tot 110 genodigden.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM Oosterhout
  • Telefoon: 0162-457 775

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?Virtuele rondleiding

Routebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.