Uw houvast in de dagen rondom de uitvaart

Uitvaartverzorging betekent voor ons veel meer dan alleen het organiseren van een uitvaart. Wij vinden het belangrijk dat we er ook de dagen voor de uitvaart écht voor u zijn, in die mate waaraan u behoefte heeft. Zo kan het zijn dat onze uitvaartverzorger ook met de nabestaanden meedenkt over de invulling van de uitvaart terwijl een andere familie al precies weet hoe het afscheid eruit moet zien en daar geen verdere hulp bij nodig heeft. Onze uitvaartverzorger past zich moeiteloos aan en ondersteunt bij elk afscheid daar waar gewenst.

Onze aanpak

Uit ervaring weten we dat er na een overlijden van een dierbare veel op u afkomt. In ons eerste gesprek proberen we al uw vragen te beantwoorden en de noodzakelijke beslissingen te nemen over o.a. locaties, verzorging en drukwerk. Omdat we graag helder zijn over de kosten, ontvangt u onze begroting binnen 24 uur na dit gesprek. Eventuele extra tijd die we daarna besteden aan advies, inspiratie of het samen vaststellen van uitvaartwensen brengen we nooit in rekening.

Aandacht voor u

Wij willen u zoveel mogelijk tot steun zijn in alle dagen vooraf aan de uitvaart. Dus niet alleen met pragmatische hulp maar ook door goed naar u te luisteren. Onze uitvaartverzorgers zijn allen zeer betrokken en meelevend en hebben oprechte interesse in uw verhalen en herinneringen. Als u hen zou vragen waarom ze ooit kozen voor uitvaartverzorging is het antwoord gegarandeerd dat ze iets willen betekenen voor anderen. Juist als u het meest kwetsbaar bent, zijn onze uitvaartverzorgers excellent in hun dienstverlening. Deze empathische en betrokken manier van werken resulteerde onlangs in hun toetreding tot het Register van Uitvaartverzorgers, de hoogste waardering die een uitvaartverzorger kan krijgen.

Een houvast

Wij zijn er trots op dat we u mogen bijstaan in een tijd van verdriet en gemis. We bieden u daarbij een houvast en samen verzorgen we een warm en persoonlijk afscheid, dat u straks troost zal geven bij de verwerking van uw verdriet.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.