Uitvaart anno 2018; persoonlijk en maatwerk

Iedereen is benieuwd wat 2018 zal gaan brengen. Wij hopen dat het een jaar wordt waarin uw wensen werkelijkheid worden, in goede gezondheid samen met de mensen die u lief zijn.

Onze goede voornemens

Ook in 2018 zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk bij te staan na een onverhoopt overlijden van een dierbare. Dat doen we door u ook volgend jaar alle ruimte te bieden met de volgende mogelijkheden, die aansluiten op de trends van nu in de uitvaartbranche:

Keuzevrijheid voor maatwerk

Wilt u zelf kiezen voor een afscheid dat past bij uw overleden dierbare? Op die locatie waar u zulke mooie herinneringen aan heeft? Met vervoer dat kenmerkend was voor uw dierbare? In een kist die mooi beschilderd is door de kinderen? Tegenwoordig is bijna alles mogelijk om een afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken.

Eigen inbreng en meer zelf doen

Wilt u een gedeelte van de uitvaart zelf invullen zoals teksten schrijven en voordragen, muziek maken, foto's presenteren, vervoer regelen of een samenzijn regelen? Wij bieden u graag de ruimte om dat te doen wat u zelf wilt.

Duurzaamheid en groene uitvaart

Door onze deelname aan GreenLeave kunnen wij een duurzame uitvaart verzorgen met milieuvriendelijke producten, op een manier die zo min mogelijk belastend is voor het milieu. Ook kunt u kiezen voor onze Natuurkist, gemaakt uit materialen die volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Vasthouden wat u lief is...

Voor ons staat één ding vast. Afscheid nemen zal ook in 2018 beginnen bij het vasthouden aan dat wat u lief is. In welke vorm dan ook. Daar helpen wij u graag bij door samen op zoek te gaan naar persoonlijke aspecten binnen het afscheid, waarin uw overleden dierbare zal worden herkend.

Mocht u onverhoopt worden geconfronteerd met een overlijden, weet dan dat wij u alle zorgen rondom het afscheid uit handen kunnen nemen zodat u zich kunt richten op het vasthouden van dat wat u lief was. Zoals mooie herinneringen die u troost kunnen geven.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.