Tijd om te leven én om te geven...

We weten het allemaal; de tijd is een betrekkelijk gegeven. Zeker bij verjaardagen of jaarlijkse feestdagen lijkt de vorige maal eerder gisteren dan een jaar geleden. Maar daarentegen kan de tijd ook tergend langzaam verstrijken. Als u iets heel graag wilt, maar daar lang op moet wachten zoals bijvoorbeeld de terugkeer van uw kind uit een ver land of iets materialistischer, zoals de levertijd van een nieuw meubel.

Druk, druk, druk

Ja, tijd is een raar iets, maar één ding is zeker. De tijd verstrijkt. Elke dag, elk uur, elke minuut. Het gaat maar door. Veel mensen leven hun leven, van dag tot dag, van jaar tot jaar. Druk met van alles en nog wat door een volle agenda. Met afspraken voor uzelf, de kinderen, uw werk en natuurlijk ook nog voor uw sociale leven. We proppen zoveel mogelijk in één dag, want alles moet gebeuren. Echt.

Uw wensen

Tijd komen we dus eigenlijk bijna altijd te kort. Best jammer, temeer daar tijd een zeer kostbaar goed is. We kunnen de tijd immers nooit meer terughalen, want het verleden is voorbij. Wat ons rest, zijn heden en toekomst. Het kan daarom best waardevol zijn om er zo nu en dan eens bij stil te staan hoe u die zou willen invullen, binnen uw persoonlijke mogelijkheden. Daarnaast is het zeker goed om ook eens na te denken over uw afscheid, dat immers ook ooit zal plaatsvinden. Want het leven is niet eindeloos, helaas. Leg daarom uw uitvaartwensen vast en zorg zo voor rust en duidelijkheid straks. Wij helpen u daar graag bij met ons document 'Mijn uitvaartwensen', dat u kosteloos kunt downloaden of aanvragen.

Gemiste kans

Wij treffen vaak families die zijn overrompeld door het onverwachte overlijden van een dierbare. Totaal overvallen en onvoorbereid op dit afscheid. Want ze hadden nog zoveel willen vragen, zeggen en doen. Maar ja, het was er jammer genoeg niet meer van gekomen...

De waarde van tijd

Door deze verdrietige ervaringen kennen wij de waarde van tijd zeer goed. Tijd van leven voor uzelf maar ook tijd die u kunt geven aan een ander. In oprechte aandacht. Samen met uw dierbaren zoveel mogelijk mooie momenten delen. Zo lang mogelijk genieten van het leven en vasthouden wat u lief is. Dat is het leven leven!

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.