Ook hartje zomer hart voor anderen!

De zomer is in aantocht. Als we naar het weer van de afgelopen meimaand kijken, lijkt het al hoogzomer maar de vakantieperiode moet toch echt nog gaan losbarsten. Nog even en dan pakken we weer massaal onze koffers of rugzak en trekken er op uit. Samen met geliefde, gezin, vrienden of reisgezelschap laten we alles achter ons en gaan voor rust of juist voor nieuwe ervaringen.

Liever even zonder rugzakje...

Heerlijk als u een van hen bent, die zorgeloos op vakantie kan gaan. Helaas leert de realiteit dat heel veel mensen minder fortuinlijk zijn dan u. Het is voor hen niet mogelijk om zorgeloos te vertrekken, om wat voor reden dan ook. Verplichtingen, financiën, gezondheid, eenzaamheid, ziekte, rouw; er zijn zoveel oorzaken om niet te kunnen gaan. Natuurlijk heeft de een daar meer moeite mee dan de ander. In plaats van een rugzak te pakken, zouden zij met alle liefde en plezier de ballast van hun denkbeeldige rugzak afgooien en ook even zonder zorgen en verdriet zijn.

Ver weg maar toch dichtbij!

Als u door ziekte of door het verlies van een dierbare niet weg wilt of kunt, is al erg genoeg maar het feit dat de rest van Nederland wel massaal lijkt te vertrekken, maakt het vaak nog erger. Geluk bij dit alles is wel dat iedereen tegenwoordig dichtbij lijkt, dankzij de digitale snelweg. Contact is doorlopend mogelijk en zelfs aan de andere kant van de wereld lijkt u om de hoek te zitten als u appt of belt. Dat is fijn, voor de achterblijver maar ook voor de vakantieganger, die zich waarschijnlijk ook geregeld zorgen maakt om het thuisfront. Natuurlijk is een arm om je heen fijn als je verdriet hebt, maar ook een berichtje via Internet of een mooie ansichtkaart kan iemand opfleuren. Want het is toch geweldig dat iemand in zo'n ver land nog aan u denkt?

Zoveel warmte als gewenst!

Wij wensen iedereen een mooie zomer, waar u ook bent. In een ver land of gewoon thuis. Een zomer vol zon en gezelligheid, met de aandacht en liefde van de mensen die u liefhebt. Ook als u verdriet heeft en alleen donkere wolken ziet, hopen wij op die zonnestraal die u dag weer goedmaakt. Een zonnestraal in de vorm van een ansichtkaart, een berichtje of echt een arm om u heen. Zodat ú ook in de zomer de warmte zult ervaren, in die mate waaraan u behoefte heeft.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.