Lichtpuntje in donkere dagen

Terwijl de wereld om ons heen steeds grimmiger en gevaarlijker wordt, maken wij ons langzaam op voor de naderende feestdagen. De actualiteit buitensluiten is praktisch onmogelijk, nu de dreiging voortdurend aanwezig is maar wij voelen ons gelukkig nog altijd veilig in onze vertrouwde omgeving van familie en vrienden. Tijd om terug te blikken, in afwachting van het nieuwe jaar.

De wereld in brand

2015 was een veelbewogen jaar, waarin de wereld geen rust meer kende. Veelbesproken gevechtsvliegtuigen in de lucht in verre landen, waarvan de consequenties ons nu ook raken. Eindeloze stromen van mensen op de vlucht voor de verschrikkingen in hun land. De wereld staat in brand. En wij maken ons op voor de feestdagen tijdens deze zeer donkere dagen.

De feestdagen

Het klinkt wellicht vreemd maar deze feestdagen komen volgens ons als geroepen. De sfeer van Kerst zal onze gedachten even kunnen verzetten, ons hart weer enigszins verwarmen en ons saamhorigheidsgevoel vergroten. Samen met onze geliefden kunnen we in alle rust stilstaan bij alles wat ons raakt, in een sfeer van licht en warmte.

Medeleven, ook tijdens de feestdagen

Als nabestaande voelt u tijdens de feestdagen het gemis van uw dierbare misschien nog wel meer. Wij hopen van harte dat het medeleven dat u mocht ervaren tijdens het afscheid nog altijd voortduurt, ook tijdens de feestdagen. Aandacht en medeleven kunnen u houvast geven bij de verwerking van uw verdriet, waardoor de pijn van het verlies en gemis gaandeweg kan worden overvleugeld door mooie, hartverwarmende herinneringen.

'Muzikale troost'

Samen met Yarden Vereniging willen wij u ook bijstaan in de verwerking van uw verdriet. Dat proberen we o.a. met onze lezing 'Muzikale troost' door Martin Hoondert op zondag 13 december van 14.00 uur tot 16.00 uur in het Yarden Huis van Brabant, Florijnstraat 60 in Oosterhout. De toegang tot deze lezing over de betekenis van muziek bij afscheid en de vraag hoe muziek ons kan troosten, is gratis. U kunt zich aanmelden via info@bruijns-uitvaart.nl of bel naar Bruijns uitvaartverzorging: 0162-457775.

Lichtpuntje in donkere dagen

Wij wensen dat uw feestdagen met geliefden u warmte en troost bieden en een lichtpuntje mogen zijn in deze donkere dagen. Een lichtpuntje dat zal aanwakkeren tot een vredesvuur, waaraan steeds meer mensen zich kunnen warmen, in een wereld waar verdraagzaamheid en vrede de toon zetten. Wij wensen u van harte vredige feestdagen toe.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.