Een uitvaart waar muziek in zit.

Muziek speelt vaak een belangrijke rol bij een afscheidsceremonie. De favoriete muziek van de overledene maakt de uitvaart persoonlijk. Een mooie songtekst zet de gasten aan tot denken of laat hen mijmeren over mooie herinneringen. Muziek kan daarnaast ook een rode draad vormen, die alle sprekers en rituelen met elkaar verbindt. Weet u ook al welke muziek er gespeeld dient te worden op uw uitvaart straks? En nog belangrijker, weten uw partner, familie of vrienden dat ook? Het is wel verstandig uw keuze vast te leggen zodat u zeker weet dat uw nabestaanden straks kunnen handelen naar uw wensen. Ons document 'Mijn uitvaartwensen' wat u gratis kunt downloaden kan u daar prima bij helpen.

De Uitvaartmuziek top 20

Wij verzorgen ook veel uitvaarten waar de muziekkeuze niet vooraf is gemaakt. Soms was de overledene overtuigd fan van een bepaalde zanger en was de keuze gemakkelijk. Een andere keer was er geen enkele voorkeur en wisten de nabestaanden echt niet wat te kiezen. In dat geval biedt de Uitvaartmuziek top 20 in Engels of Nederlands uitkomst. Dit is een speciaal samengesteld overzicht ter inspiratie van de meest gespeelde muziekstukken tijdens uitvaartceremonies. Van Andrea Bocelli's 'Time to say goodbye' tot 'Het water' door Marco Borsato. Het is ook mogelijk om voor live muziek te kiezen. Wij kunnen u helpen en de boekingen verzorgen van optredens die passen bij de persoonlijke uitvaart die u voor ogen heeft.

Regie

Het aantal muziekstukken dat u tijdens de afscheidsceremonie wilt afspelen of laten spelen, bepaalt u zelf. Over het algemeen worden er 3 of 4 nummers gekozen. U mag zelf bepalen wanneer u wat wilt laten horen. Mocht u dat lastig vinden, dan verzorgen wij graag namens u de regie van een sfeervolle uitvaart, met passende muziek die het tot een persoonlijk afscheid maakt.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.