Een nieuw jaar met de liefde als houvast

Nog even en dan vieren we alweer kerst en oud en nieuw. We vieren deze dagen op onze eigen manier. Zo zal de een bijvoorbeeld terugkijken en het jaar afsluiten met persoonlijke herinneringen, terwijl de ander zich juist richt op de toekomst en vol vertrouwen uitkijkt naar het komend jaar. Wij hopen dat u de feestdagen kunt doorbrengen op de manier die u wenst met mensen om u heen die u dierbaar zijn.

De feestdagen na een overlijden van een dierbare

Voor iemand die een dierbare heeft verloren, kunnen de feestdagen pijnlijk zijn. Het gemis kan dan heel groot zijn, terwijl een ander misschien dan juist het leven van deze dierbare nogmaals wil vieren met het ophalen van mooie herinneringen in fotoboeken en familiefilms. Ieder mens is anders en verwerkt zijn of haar verdriet op een andere manier.

Een afscheid met ruimte voor ieders emotie

Als uitvaartverzorger is het de kunst deze diversiteit te onderkennen en ermee om te gaan. Ook volgend jaar proberen wij bij elke uitvaart weer zo goed mogelijk in te schatten en te bespreken wat voor een afscheid het beste past bij de overledene en nabestaanden. Ook dan willen we de nabestaanden wat beter leren kennen en horen we graag mooie verhalen over hun overleden dierbare. Mogelijk zijn er uitvaartwensen bekend, waarmee we aan de slag kunnen. Ook het komende jaar bieden we u alle mogelijkheden voor een eigen invulling van het afscheid met daarbij alle ruimte en respect voor de diversiteit aan emoties.

De liefde als houvast voor iedereen

Voor 2017 wensen we u een mooi jaar, waarin u kunt blijven wie u bent en waarin u uw emoties mag blijven beleven op de manier zoals u dat wenst. Ondanks de snel veranderende wereld om ons heen, hopen we op een jaar met alle ruimte voor diversiteit, tolerantie en begrip. Een jaar met de liefde als houvast, voor iedereen.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.