Een mooi nieuw jaar met geen of slechts één goed voornemen!

We staan nog net op de drempel van het nieuwe jaar. Men vergelijkt dit wel eens met een onbeschreven blad, dat u zelf mag invullen met goede voornemens. Een mooie gedachte, maar die gaat helaas niet helemaal op. We nemen per slot van rekening allemaal wel iets mee van afgelopen jaar. Dat zijn hopelijk positieve zaken zoals een goede gezondheid, fijne relaties, een mooie baan, hartverwarmende vriendschappen. Natuurlijk wilt u daar ongewijzigd mee door. Maar er zijn helaas ook velen die iets vervelends moeten meedragen, ook in dit nieuwe jaar. Een slepende ziekte, het gemis van een dierbare, eenzaamheid, geen werk; allemaal omstandigheden die niet stoppen omdat er een nieuw jaar begint. Helaas.

De beste kans van slagen

En dan die goede voornemens. Traditiegetrouw maken we die tegen het einde van het jaar en gaan daarmee vol goede moed het nieuwe jaar in. Het lijkt dan ook een prachtig moment om die voornemens dan te maken. Maar in de praktijk blijkt dat helaas niet zo realistisch, gezien het aantal goede voornemens dat al voor het eind van januari is gesneuveld. Het kan juist veel verstandiger zijn om die studie te gaan volgen als u daadwerkelijk tijd daarvoor heeft. Als u geen stress heeft, kunt u proberen te stoppen met roken. Meer sporten kan bij meer vrije tijd.  Minder of anders eten heeft waarschijnlijk meer kans van slagen op een ander moment, omdat u dan een passend dieet heeft gevonden, een maatje die samen met u lijnt, etc. Dit kunnen heel andere momenten zijn dan begin januari.  Daarom zal het realistisch aanpassen van uw goede voornemens aan uw omstandigheden de kans van slagen zeker vergroten! Wilt u toch een goed voornemen hebben, gewoon als traditie? Kies er dan voor om dit jaar uw goede voornemens te maken op het moment dat het wel past in uw leven.

Een mooi en gezond nieuw jaar, met allen die u dierbaar zijn!

Wij wensen u een mooi en gezond nieuw jaar toe, met mooie voornemens die u echt waar kunt maken. En als u onverhoopt in verdrietige omstandigheden verkeert of zult komen, wensen we u veel sterkte en veel aandacht en betrokkenheid van de mensen om u heen. Die samen met u vasthouden wat u lief is.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.