Afscheid nemen begint bij vasthouden wat je lief is.

Deze prachtige woorden vormen de boodschap waarmee Bruijns uitvaartverzorging voortaan naar buiten treedt in haar nieuwe huisstijl. Een boodschap die alle verwarrende emoties waar u bij een afscheid mee te maken krijgt, treffend verwoordt. En een boodschap die ook precies onze zorg en persoonlijke aandacht bij elk afscheid weergeeft.

De ziel van onze nieuwe huisstijl

De woorden 'Afscheid nemen begint bij vasthouden wat je lief is' vormen de ziel van onze nieuwe huisstijl. Het begrip ‘afscheid nemen’ staat daarbij tegenover 'vasthouden' en die tegenstelling drukt de verwarrende gevoelens uit van verlies, rouw en herinnering. Ook is dit precies wat een nabestaande doet in de periode tussen overlijden en uitvaart; afscheid nemen en herinneringen delen met anderen, zodat deze blijven voortleven in hun gedachten.

'Een vertrouwd houvast bij het afscheid'

Met onze jarenlange ervaring in uitvaartverzorging weten wij zeker dat een mooi verzorgd en persoonlijk afscheid u houvast geeft bij uw verdere rouwproces. We bieden u vertrouwen en houvast in een zware periode. Dit willen we graag duidelijk maken met de treffende ondertitel 'Een vertrouwd houvast bij het afscheid'.

Logo en fotografie

In onze nieuwe look was ook een make-over van het logo gewenst. Het nieuwe vlindertje in warme kleuren past prima bij onze nieuwe uitstraling. Voor de fotografie kozen we voor warme, menselijke foto's. Dit alles samen geeft onze uitingen een warme, persoonlijke uitstraling, waarin wij ons herkennen.

Vertrouwde persoonlijke betrokkenheid in nieuw jasje

Tijdens onze geslaagde open dag die we samen organiseerden met het Yarden crematorium Huis van Brabant op zondag 8 november jl. hebben de vele bezoekers zelf kunnen ervaren dat onze persoonlijke betrokkenheid onveranderd groot is. Op onze website www.bruijns-uitvaart.nl leest u meer over onze nieuwe huisstijl, die nog altijd staat voor onze vertrouwde service en persoonlijke betrokkenheid, die zo hoog worden gewaardeerd.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.