Activiteiten rondom Allerzielen

Rondom Allerzielen op 2 november a.s. worden er door diverse partijen verschillende herdenkingsactiviteiten georganiseerd. Zo verzorgt de Katholieke kerk diverse herdenkingsdiensten voor alle overledenen. In een aantal parochies ontvangen de nabestaanden de herdenkingskruisjes, die eerder dat jaar tijdens de uitvaart achterin de kerk zijn geplaatst. Veel nabestaanden bezoeken op deze dag ook kerkhoven, uitstrooi- en gedenkplaatsen om hun geliefden te herdenken en een kaarsje te branden of bloemen te brengen. In voorbereiding op Allerzielen organiseren Bruijns uitvaartverzorging en het Yarden Huis van Brabant de komende weken een aantal sfeervolle, niet religie gebonden activiteiten voor alle nabestaanden en andere geïnteresseerden.

Herinneringsconcerten op persoonlijke uitnodiging

We beginnen onze herdenkingsactiviteiten met onze hoog gewaardeerde jaarlijkse herinneringsconcerten. Het thema van dit jaar is ‘Loslaten en opnieuw verbinden’. Met het noemen van de namen van de dierbare overledenen van het afgelopen jaar, het luisteren naar sfeervolle muziek, mooie teksten en persoonlijke overdenkingen zullen we tijdens het concert in gedachten bij onze overleden dierbaren zijn. Ons herinneringsconcert wordt altijd zeer gewaardeerd door de aanwezigen en de opkomst van genodigden is hoog. De nabestaanden die het afgelopen jaar een dierbare hebben verloren voor wie wij de uitvaart mochten verzorgen, worden persoonlijk door ons uitgenodigd voor deze sfeervolle, onvergetelijke herinneringsconcerten.

Herinneringsconcert zondagmiddag 18 oktober a.s. van 14.00-16.00 uur

Bij het eerste herinneringsconcert hebben we nog plaats voor enkele geïnteresseerden! U kunt zich nog telefonisch aanmelden en de naam van uw dierbare(n) opgeven op telefoonnummer 0162-457775. Het concert vindt plaats in de aula van het crematorium Yarden Huis van Brabant, Florijnstraat 60, Oosterhout. De ontvangst is vanaf 13.30 uur, de toegang is gratis.

Yarden Huis van Brabant opent haar deuren

In het kader van de herdenkingsweken organiseren Yarden Huis van Brabant en Bruijns uitvaartverzorging op zondag 8 november een open dag. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 22.00 uur om een kijkje te nemen in ons recent geopende crematorium en ons sfeervolle uitvaartcentrum. Wij vertellen u graag over onze persoonlijke benadering en de mogelijkheid om waardig afscheid te nemen. Daarnaast bieden wij u graag de mogelijkheid om voor uw overleden dierbare(n) een kaarsje aan te steken.

Houvast

Met de volgende woorden in gedachten streven we er ernaar u met onze activiteiten een beetje houvast te bieden bij de verwerking van uw verdriet.

“Verwerken is nooit vergeten!

Wel anders leren vasthouden:

in uw herinnering

in plaats van

in de werkelijkheid.”

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.